Thursday, April 22, 2010

Het oplossen van Jet Database Engine Error 3197

Factoren zoals onderbroken schrijfbewerking, defecte netwerkapparatuur, en met behulp van de MDB-bestand in een ander programma laten vaak beschadigd uw MS Access-database. Je zou kunnen opmerken verschillende symptomen die duiden op het gedrag, te rekenen vanaf vuilnis waarden in de database naar het complete onvermogen om de database bestand te openen. Dit artikel schetst een van de frequent waargenomen Jet Database Engine error en dan noemt bijbehorende oorzaken en verschillende access recovery alternatieven.

Microsoft Jet Database Engine investeringen vaak fouten die overeenkomen om de corruptie in de database. Bij het openen van een Access-database, ontvangt u de onderstaande foutmelding met error nummer '3197 'op het scherm:

De Microsoft Jet Database Engine het proces gestopt omdat u en een andere gebruiker probeert om dezelfde gegevens op hetzelfde moment te wijzigen.

Elke keer wanneer u klikt op 'OK' in de fout dialog-box, zie je een hekje '#' voor een complete rij. Na deze, de foutmelding opnieuw verschijnt en het proces gaat door totdat alle rijen zijn gevuld met het aantal teken. In tegenstelling tot hetgeen is aangegeven van deze foutmelding, kan database niet altijd geplaatst worden op het netwerk.

Veroorzaken

Database is beschadigd. Meer in het bijzonder, deze fout ontstaat wanneer Jet Database Engine vindt kwesties lezing lange pagina die waarde is verwezen door de aanwijzer in de betreffende rij. Het kan zich voordoen als de waarde op lange kolom bevat een aantal vuilnis opgeslagen gegevens in.

Gebruiker Actie

Volg de onderstaande richtlijnen om het gegeven probleem op te lossen:

Een reservekopie van uw database MDB-bestand, sluit het, en verwijder het. LDB-bestand, indien aanwezig
Run 'Compact Database' utility
Als het uitvoeren van de bovenstaande stappen niet is nagekomen om de database te repareren, run 'Repair Database' utility
Als het probleem aanhoudt, probeer dan het importeren van de database-objecten naar een nieuwe database
Run Jetcomp.exe utility om de schijnbaar niet-verhaalbare database terug te vorderen
Herstel van de laatste beschikbare back-up
Gebruik een derde partij Access-database repareren software te scannen en te herstellen van de beschadigde database

Access-bestand Reparatie oplossingen zijn exclusieve oplossingen ontworpen om access database recovery te stellen, ongeacht de oorzaak en de omvang van de schade. Ook deze oplossingen zijn eenvoudig te gebruiken.

No comments:

Post a Comment