Tuesday, August 24, 2010

Access-database corruptie na conversie 2003-2007-versie

Met Microsoft Access 2007, kunt u openen en gebruiken databases die zijn gemaakt in de eerdere versie nl. Microsoft Access 2000, 2002 en 2003. Bovendien kunt u ook converteren van databases die zijn gemaakt met eerdere eerdere versies van Access in het nieuwe Office Access 2007-bestandsindeling. De conversie of migratie kunt u aan de bank op de nieuwe functies en functies die beschikbaar zijn in Access 2007. Het kan voorkomen dat u met problemen geconfronteerd worden met de geconverteerde database. De grote problemen van corruptie en gegevens ontoegankelijkheid. Om dergelijke problemen aan te pakken, moet u beschikken over een schoon en bijgewerkt back-up van de database. Echter, als er geen back-up beschikbaar is, hoeft u niet een betere optie dan het grijpen van een toegang van derden recovery software.

Bedenk een scenario, waarin, het converteren van een database gemaakt in Microsoft Access 2003-2007-formaat. Het werkt prima voor een goed aantal dagen totdat je de volgende foutmelding:

"Microsoft Office Access heeft ontdekt dat deze database is in een inconsistente staat, en zal proberen om de database terug te vorderen. Tijdens dit proces, een back-up van de database zal worden verricht en alle voorwerpen teruggevonden zal worden geplaatst in een nieuwe database. Access open een nieuwe database. De namen van de voorwerpen die niet met succes werden teruggevonden zal worden vastgelegd in het "Recovery fouten 'Tafel.'

In een multi-user omgeving, zou de betrokken databank ontoegankelijk geworden voor alle gebruikers na deze foutmelding.

Veroorzaken

De Access-database is grillig als het is beschadigd. Het kan worden beschadigd als gevolg van vele redenen, waaronder abrupte systeem crasht, vermogen fluctuaties, de toepassing storing enz. Een ander reden zou kunnen zijn gelijktijdige inspanningen nodig zijn om te schrijven of wijzigen van gegevens op dezelfde locatie door verschillende gebruikers.

Resolutie

De volgende stappen zullen u begeleiden bij het uitvoeren van Access-database herstel:

  • Sluit de MS Access database-bestand. Als u het comprimeren van een gedeelde Access-database die zich bevindt op een server of gedeelde map, zorg ervoor dat het niet geopend door een andere gebruiker.
  • In het menu Extra, zoekt Database Utilities en klik op Database comprimeren en herstellen optie
  • Noem de naam van de toegang die je wilt comprimeren bestand in de database van de Compact dialoogvenster en klik op Compact
  • Klik op Opslaan
  • De oorspronkelijke Access-bestand wordt daarbij vervangen door de gecomprimeerde versie op dezelfde locatie


Als je niet de bevredigende resultaten van het gebruik van de ingebouwde hulpprogramma Comprimeren en herstellen, download dan een geavanceerde Access recovery software van het internet.

Voor instant en de beste resultaten, kan je blindelings vertrouwen Stellar Phoenix Recovery Access. De applicatie is ontworpen om u te helpen reparatie corrupte MDB-bestanden of ACCDB. Dit risico-vrije applicatie ondersteunt MS Access 2007, 2003, 2002 en 2000 en herstelt alle componenten, waaronder database tabellen, formulieren, rapporten, enz.

1 comment:

  1. Try Access File Recovery recover various database objects like tables, vies, macros, modules, queries, etc.It supports MS Access 2010, 2007, 2003, 2002 & 2000.See full details: http://www.recoverydeletedfiles.com/access-file-recovery-tool.html

    ReplyDelete